Voor vragen:

06 83672713

ONTWERP GEREED

In mei en juni zijn we samen met Ardi van Brons/Boonzaaijer Recreatiebouw in Kootwijkerbroek hard aan het werk geweest om De Blauwe Hut daadwerkelijk te ontwerpen. Het is een ruim opgezet chalet geworden van 70 m2 zonder gangetjes en met aangebouwde schuur van 6 m2. Er is rekening gehouden met de draaicirkel van een elektrische kinderrolstoel, er zijn bedden op verschillende hoogtes en de badkamer is net zoals de slaapkamers met losse bedden erg ruim, zodat daar eventueel hulpmiddelen in geplaatst kunnen worden. Het chalet maakt geen aangepaste indruk en beschikt ook niet over hulpgrepen o.i.d. omdat wij de gezinnen een niet-aangepaste sfeer willen laten beleven. Dus gewoon waar mogelijk en speciaal waar nodig.

Inmiddels is de koopovereenkomst getekend en is de planning dat De Blauwe Hut in november 2021 geplaatst gaat worden. Dus wij hopen in december 2021 de eerste gezinnen al te mogen verwelkomen!

Categories: